Konkurencieschopnosť univerzitného vzdelávania v regióne - Vojteková, Viera
Porovnanie EU v Bratislave a PHF v Košiciach. Hlavné faktory skúmania konkurencieschopnosti: informatizácia a dostupnosť masovokomunikačných prostriedkov na školách, veda a technika, rozvoj a ochota k inováciám, systém sociálnej a motivačnej podpory, zahraničné vzťahy. Vzťahy univerzity a iných aktérov v regióne.