Analýza využívania a štruktúry štandardných a alternatívnych foriem financovania malých a stredných podnikov - Majková, Monika
Finančné zdroje malých a stredných podnikov. Prieskum o využívaní štandardných a alternatívnych zdrojov financovania v podnikoch Slovenskej republiky. Metodika prieskumu a charakter skúmanej vzorky. Výsledky a závery uskutočneného prieskumu.