Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach prostredníctvom zlepšovania imidžu - Jurková, Jana
Vysoké školy ako PO s výhradným právom na poskytovanie vysokoškolského vzdelávania. Konkurencia na trhu univerzitného vzdelávania. Imidž vzdelávacieho subjektu. Zlepšenie imidžu ako možnosť zvyšovania konkurencieschopnosti na trhu univerzitného vzdelávania. Náčrt kolekcie projektov.