Reformy vo Vyšehradskej štvorke - Heger, Vladimír
November 2007 - v Prahe sa zišli námestníci ministrov a štátnych tajomníkov krajín Vyšehradskej štvorky zodpovední za verejnú správu. Sústredili sa na reformy verejných správ na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku a Česku. Slovensko - na ceste k integrácii. Poľsko - pokračovanie decentralizácie. Maďarsko - úspory vo verejnej správe. Česko - komplexný prístup, nové vízie.