Nový model medziuniverzitnej spolupráce v rámci vytvárania spoločných interdisciplinárnych pedagogických projektov. Prípadová štúdia projektu EuroPedago - Babčáková, Katarína
Návrh projektu EuroPedago, ktorého cieľom je vzdelávanie vysokoškolských študentov od najnovších ekonomických aspektoch vstupu Slovenska do Európskej únie formou moderných stimulačných hier. Ciele projektu EuroPedago. Metódy použité pri tvorbe pedagogických modulov. Realizačné platformy projektu EuroPedago a ďalšie perspektívy rozvoja.