Úplné znenie zákona č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde
Úplné znenie zákona o sociálnom fonde (č. 152/1994 Z.z.) a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov ... a zákona č. 591/2007 Z.z. Zákon upravuje tvorbu a následné využitie sociálneho fondu.