Small and medium-sized enterprises (SMES) and corporate social responsibility (CSR) - Iriqat, Raed
Definícia a charakteristika spoločenskej zodpovednosti podniku. Malé a stredné podniky a presadzovanie spoločenskej zodpovednosti. Malé a stredné podniky a filantropia.