Sociálny fond v roku 2008 (tvorba, použitie a zdaňovanie) - Piršelová, Dagmar
Povinnosť zamestnancov vytvárať sociálny fond za účelom realizácie sociálnej politiky v oblasti starostlivosti o zamestnancov. Významné zmeny v novelizovanom zákone č. 591/2007 Z.z.