Outsourcing a obchodné služby v nových členských krajinách Európskej únie - Holubcová, Ivana, 1982-
Charakteristika obchodných služieb. Outsourcing a obchodné služby. Miera využívania outsourcingu slovenskými podnikmi. Podiel obchodných služieb na hrubom domácom produkte v krajinách V4 a EÚ 15. Podiel obchodných služieb na zamestnanosti. Špecializácia krajín na druhy obchodných služieb.