Podpora predaja ako súčasť marketingovej komunikácie - Horňáková, Lucia, 1982-
Podpora predaja ako súčasť komunikačného mixu. Vzťahy základných zložiek komunikačného mixu. Význam pojmu podpora predaja. Pôsobenie na zákazníka v priamom procese predaja.