Podpora podnikateľských zámerov prostredníctvom vzdelávania - Velichová, Ľudmila
Katedra pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave participuje na projekte ESF Cvičná forma pre absolventov, ktorý umožňuje nezamestnaným absolventom stredných, prípadne vysokých škôl prostredníctvom práce v cvičnej forme pod vedením odborných lektorov cielene získať absolventskú prax v prostredí, ktoré simuluje hospodársku prax a zároveň pripraviť sa na uskutočnenie vlastných podnikateľských zámerov. Príspevok informuje o skúsenostiach z projektu a o prínose výsledkov pre rozvoj odborovej didaktiky ekonomických predmetov a didaktiky cvičnej firmy.