Riadenie organizácií v globálnom prostredí - Chorváthová, Daniela
V globálnom prostredí nie je možné spoliehať sa na radikálne zmeny, ktoré zabezpečia dlhodobú prosperitu. Lepšie robiť zmeny, keď ešte niečo funguje, než už nefunguje nič. V budúcnosti sa očakávajú zmeny menej radikálne, častejšie a nekončiace, založené na metamorphingu, teda každodenným nastavovaním optimálnych parametrov.