Príprava vysokoškolských absolventov na rozvoj cestovného ruchu v regiónoch - Michálková, Anna, 1968-
Proces prípravy vysokoškolských absolventov. Obsahová a metodická stránka vzdelávania v cestovnom ruchu. Jazyková príprava študentov. Manažérske zručnosti vysokoškolských absolventov v cestovnom ruchu.