Marketing osôb - rozšírenie marketingovej koncepcie - Čihovská, Viera
Charakteristika marketingu osôb. Cieľom marketingu osôb je vytvoriť slávnu, dobre známu osobnosť, ktorej meno vzbudí pozornosť a záujem a vyvolá určité správanie a činy. Význam a využitie osôb ako produktu. Svetové populárne osobnosti stále častejšie vystupujú v kampaniach upozorňujúcich na celospoločenské problémy, ktoré si vyžadujú urýchlené riešenie.