Procesný prístup - jeden z princípov manažérstva kvality - Krnáčová, Paulína, 1983-
Základné princípy systému manažérstva kvality. Zásady manažérstva kvality obsiahnuté v norme STN EN ISO 9001:2000. Podstata procesného prístupu a jeho odlišnosti od klasického funkčného riadenia.