Sieťovo orientované riadenie ľudských zdrojov - Blštáková, Jana, 1980-
Faktory ovplyvňujúce personálnu prácu. Nové technológie riadenia ľudských zdrojov. Portálové technológie v riadení ľudských zdrojov. Samoobslužný zamestnanecký systém, jeho prospešnosť a účinnosť. Situácia v podnikoch na Slovensku v oblasti využívania IT v riadení ľudských zdrojov.