E-business v kontexte poznatkovej ekonomiky - Miklošík, Andrej
Nové technológie a zvyšovanie konkurencieschopnosti ekonomiky. Pozícia marketingu v prostredí e-businessu. Marketing mix v prostredí e-businessu.