Sponzoring a jeho právna úprava v podmienkach Slovenskej republiky - Rubaninská, Kamila
Sponzorstvo, darovanie, reklama - základné znaky. Daňové hľadisko. Oblasť darcovstva upravená v zákone o dani z príjmov. Regulácia sponzoringu. Právna úprava sponzoringu v Slovenskej republike.