Systémy manažérstva kvality ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov - Šimúnová, Katarína
Charakteristika malých a stredných podnikov. Ľudské zdroje v podniku ako nástroj zvyšovania výkonnosti a konkurencieschopnosti. Schéma podpory nákupu inovatívnych technológií a budovania systémov manažérstva kvality ako investícia do ľudských zdrojov. Výsledky realizovanej schémy podpory nákupu inovatívnych technológií a budovania systémov manažérstva kvality. Význam certifikácie ako konkurenčnej výhody podnikov.