Energetika na rázcestí - Hübel, Jozef
Otázka akou cestou sa má Slovensko uberať v oblasti energetiky v najbližšom období, aby nebol ohrozený chod hospodárstva. Slovensko je na 100 percent závislé na dovážaných energetických surovinách. Biomasa ako alternatíva. Využitie slnečnej energie. Geotermálna energia. Energia zeme. Iné zdroje. Paroplynové jednotky, ktoré už využívajú niektoré veľké priemyselné podniky ako doplnkový zdroj.