Vybrané špecifiká reklamných stratégií - Veselá, Ivana
Reklamná stratégia podľa vybraných autorov. Päť M reklamnej stratégie - mission, money, message, media, measurement. Model 4W. Kľúčové zložky reklamnej stratégie. Aplikačný proces reklamnej stratégie.