Mochovce v roku 2012 - Hübel, Jozef
ENEL SE plánuje do roku 2013 preinvestovať 110 miliárd korún, pričom za jednu z priorít považuje aj dostavbu tretieho a štvrtého bloku JE Mochovce. Aké skutočnosti podmieňujú dokončenie Mochoviec. Ekologické kritériá. Vplyv ENELu SE na cenovú politiku v oblasti dodávok elektriny na Slovensku. Ako ENEL vidí budúcnosť energetiky na Slovensku. Miliardové investície spoločnosti - plány do budúcnosti.