Poistenie podnikateľov v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Problematika komerčného poistenia podnikateľov v SR po vstupe do EÚ. Charakteristika verejného a komerčného poistenia podnikateľov. Poistné produkty na poistenie majetku a záujmu podnikateľa. Poistné produkty, ktoré ponúkajú komerčné poisťovne podnikateľom na slovenskom poistnom trhu.