Obchodná politika Európskej únie voči Číne - vývoj a aktuálne otázky - Štrba, Michal
Vývoj obchodnej politiky Európskej únie voči Číne. Charakteristika vzájomných zahraničnoobchodných vzťahov v jednotlivých obdobiach. Aktuálne problémy vo vzájomnej obchodnej spolupráci. Deficit európskeho exportu. Otázka štatútu trhovej ekonomiky v Číne. Spoločná obchodná politika EÚ verzus národné záujmy.