Prírodné katastrofy na Slovensku z pohľadu komerčného poisťovníctva - Majtánová, Anna
Identifikovanie problémov spojených s rizikom výskytu prírodných katastrôf a ich dopadu na efektívne plnenie úloh komerčného poistenia. Zameranie sa aj na vybrané prírodné katastrofy, povodne, zemetrasenia, víchrice, ktoré v posledných rokoch spôsobili na Slovensku značné hospodárske škody.