Postupy merania bariér na trhu služieb a ich efektov - Vančíková, Jana
Meranie komplexných efektov odstraňovania bariér pri internacionalizácii služieb. Trojstupňový proces merania ekonomických dopadov prekážok v obchode so službami. Frekvenčné indexy. Kvantifikácia krátkodobého dopadu bariér a možnosť následnej kvantifikácie celoekonomického dopadu bariér.