Predpokladané náklady malých podnikov v súvislosti so zavedením eura na Slovensku - Izáková, Katarína
Problematika kvantifikácie nákladov jednotlivých podnikov v súvislosti so vstupom Slovenska do hospodárskej a menovej únie. Analýza tržieb malých podnikov v Slovenskej republike podľa jednotlivých odvetví a krajov.