Podporuje model Slovency II úspešnosť integrovaného modelu banky a poisťovne pri predaji bankopoistných produktov? - Košík, Oto
Vymedzenie pojmu solventnosť poisťovne. Charakteristika súčasného trhu predaja bankopoistných produktov na Slovensku. Etapy spolupráce banky a poisťovne. Princíp solventnosti životnej poisťovne. Metodika stanovenia solventnosti životnej poisťovne.