Komparatívna analýza systémov Target a Target 2 - Musa, Hussam
Systém platobného styku Target ako chrbtová kosť jednotného peňažného trhu eurozóny. Základný princíp, hlavné ciele a štruktúra systému Target. Target 2 ako nová generácia platobného systému Target . Technická analýza vývoja platobných transakcií. Komparácia princípov cenovej politiky.