Využitie benchlearningu pri manažérskych treningoch lídrov - Jamnický, Peter
Predpoklady pre budovanie tímového ducha v organizácii. Vytváranie efektívnych tímov. Schopnosť delegovať právomoci lídra. Benchlearning a tímove vedenie ľudí. Postup krokov metódy benchlearningu. Vyškolenie efektívneho podnikového lídra je viac náročnejšie ako vyškolenie efektívneho podnikového manažéra. Efektívny líder má efektívne zasahovať do procesu riadenia skupiny a organizácie. Efektívnosť jeho práce sa posudzuje podľa schopnosti formulovať a dosahovať skupinové ciele.