Podnety z výskumu názorov učiteľov na inováciu pedagogických disciplín - Kompoltová, Soňa
Záujem výskumníkov o problematiku učiteľského povolania, nároky na učiteľov, rozširovanie kompetencií učiteľov. Výskum názorov učiteľov na zastúpenie pedagogických disciplín v študijnom pláne študijného programu Učiteľstvo odborných ekonomických predmetov. Názory učiteľov na nácvik jednotlivých zručností v príprave učiteľov. Možnosti zohľadnenia názorov učiteľov v študijnom pláne a v obsahu jednotlivých predmetov študijného plánu.