Prezentácia navrhovaných inovácií vzdelávania žiakov na obchodných akadémiách v predmete poisťovníctvo - Buchová, Jarmila
Navrhované inovácie vzdelávania žiakov obchodných akadémií v predmete poisťovníctvo, ktoré vychádzajú z monitoringu požiadaviek regionálnych zamestnávateľov a učiteľov obchodných akadémií. Monitoring požiadaviek na absolventa. Vypracovanie obsahu vzdelávacieho programu pre učiteľov. Inovácia učebnej osnovy predmetu poisťovníctvo. Príprava návrhov na inováciu učebných textov.