Manažment ľudských zdrojov a jeho úlohy - Hromada, Jozef
Zdrojové podsystémy organizácií. Kvalita ľudských zdrojov. Zabezpečovanie ľudských zdrojov. Optimalizácia výkonnosti ľudských zdrojov: motivácia, kontroling Oblasti v ktorých sa realizuje personálny rozvoj ľudských zdrojov. Optimalizácia sociálnych faktorov.