Riadenie kariéry zamestnanca - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Cielený prístup k plánovaniu kariérneho postupu ovplyvňuje aj produktivitu firmy. Naplánovanie kariéry ako začiatok. Aktívne riadenie kariéry zamestnancov ako ďalšia fáza. Niektoré základné princípy rozvoja kariéry - integračný, riadiaci, supervízny, motivujúci a celostný princíp. Využitie vertikálneho alebo horizontálneho postupu kariéry.