Nový pohľad na manažment rizika v malých a stredných podnikoch - Varcholová, Tatiana
Charakteristika nových koncepcií manažmentu rizika. Komplexná štruktúra manažmentu rizika - analýza rizika, meranie rizika, tvorba rozhodnutí, monitorovanie rizika, kontrola rizika. Prístup k identifikácii rizika. Mapovanie rizika ako globálny prístup k identifikácii rizík. Metódy a modely merania rizika. Zhodnotenie metód na meranie rizika.