Manažment celoživotného vzdelávania na školách - Grenčíková, Adriana
Charakteristika celoživotného vzdelávania. Návrh vzdelávacieho programu. Analýza potrieb vzdelávania. Analýza cieľov vzdelávania. Vytvorenie programu vzdelávania. Metódy vzdelávania. Realizácia vzdelávacích programov. Vyhodnotenie vzdelávania a účinnosť vzdelávacieho programu.