Výchova k podnikavosti-súčasť kurikula všetkých škôl - Turek, Ivan
Charakteristika podnikavosti. Dôležitosť podnikania. Výchova k podnikavosti a jej všeobecné ciele. Poznatky z výskumov podnikavosti z Kauffmanovho centra CELCEE. Rozdiely v myslení zamestnancov a podnikateľov. Odporúčania pre školské manažmenty.