Financovanie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Financovanie škôl a školských zariadení nie podľa zákona č. 597/2003 Z. z. o financovaní... Investície a finančné prostriedky obce a samosprávneho kraja. Hlavné a doplnkové zdroje financovania. Financovanie cirkevných a súkromných základných umeleckých škôl a školských zariadení. Financovanie základných umeleckých škôl a školských zariadení zriadených obcou a samosprávnym krajom. Doplnkové zdroje financovania.