Vhodnosť využitia úverových foriem financovania investícií v podmienkach miestnych samospráv - Pisár, Peter
Problematika financovania investícií miestnymi samosprávami. Vhodnosť výberu konkrétnej formy úverového financovania - bankových úverov a komunálnych obigácií z hľadiska ich nákladovosti, ilustrácia n konkrétnom príklade miestnej samosprávy.