Geografické aspekty suburbanizácie a priestorový pohyb obyvateľstva - Podolák, Peter
Priestorové rozširovanie miest procesom suburbanizácie v posledných rokoch na Slovensku. Migračné väzby najväčších miest Slovenska a ich zázemia. Suburbanizácia a zmeny v priestorovom rozvoji sídiel. Suburbanizácia a zmeny v sociálno-priestorovej štruktúre sídiel. Negatívne dôsledky suburbanizácie.