Perspektívy dohôd o hospodárskom partnerstve medzi krajinami EÚ a AKT - Dobošová, Viera
V roku 2008 vstúpia do platnosti dohody o partnerstve (EPAs) medzi krajinami EÚ a krajinami regiónu AKT (Afrika, Karibik a Tichomorie). Perspektívy dohôd o hospodárskom partnerstve. Nové príležitosti vo vzájomnom obchode. Rozvoj krajín AKT. EPAs a alternatívy rozvoja vzájomných obchodných vzťahov. Prehľad pravidel GATT/WTO pre poskytovanie preferencií.