Environmentálna efektivita vybraných ekonomických sektorov na Slovensku - Kanianska, Radoslava
Environmentálna efektivita. Vysvetlenie pojmu a história environmentálnej efektivity. Environmentálna efektivita a trvalo udržateľný rozvoj. Hodnotenie environmentálnej efektivity vybraných ekonomických sektorov na makroekonomickej úrovni po roku 1989 na Slovensku. Priemysel, energetika, doprava, poľnohospodárstvo.