Inštitucionálne zabezpečenie obchodno-hospodárskych vzťahov medzi Slovenskom a Ruskom - Drieniková, Kristína, 1982-
Orgány a inštitúcie, ktoré prispievajú k rozvoju vzájomných obchodných kontaktov medzi SR a Ruskou federáciou. Ministerstvo hospodárstva SR. Ministerstvo ekonomického rozvoja a obchodu Ruskej federácie. Obchodné zastupiteľstvo Ruskej federácie v SR. Rusko-slovenská podnikateľská rada. Ruská obchodná komora. Obchodná a priemyselná komora Ruskej federácie v Rusku. Asociácia podpory investícií a obchodu.