Na papieri lákavo v skutočnosti... - Škriniar, Pavel, 1979-
Skúsenosti a rady finančných sprostredkovateľov s vybavovaním hypotéky. Plánovanie vybavovania úveru klientom. Časové vybavovanie úveru. Preklenovacie obdobie stavebných sporiteľní. Skontrolovanie údajov v úverovej zmluve. Kvalita bánk a kvalita úverových produktov.