Príjmová situácia a životné podmienky obyvateľstva Slovenska podľa štatistiky EU SILC 2005 - Kabát, Ladislav
Ekonomický rast a jeho vplyv na príjmové pozície obyvateľstva. Projekt EU SILC (Statistics on income and living conditions) 2005. Ciele analýzy. Metodika riešenia a očakávané výsledky. Základné výsledky a charakteristiky príjmovej situácie domácností. Hodnotenie názorov respondentov na vlastnú príjmovú situáciu.