Transfer praktík manažmentu ľudských zdrojov v medzinárodnom meradle - konvergenčné a divergenčné faktory - Krajčík, Daniel, 1981-
Manažment ľudských zdrojov v medzinárodnom kontexte. Konvergencia a divergencia. Rozdielnosť poňatia manažmentu ľudských zdrojov v USA a v Európe. Argumenty podorujúce divergenciu. Argumenty podporujúce konvergenciu.