Vplyv zavedenia eura na zahraničný obchod - Kuruc, Radko
Integrácia Slovenska do medzinárodných obchodných a finančných tokov. Zahraničný obchod ako nosný pilier ekonomického rastu Slovenska. Vplyv spoločnej meny na zahraničný obchod. Alokácia výrobných faktorov. Predpokladaný rast obchodu, eliminácia rizikových prémií, pozitívny vplyv na vývoz. Zahraničný obchod a HDP.