Hýbať masami sa zatiaľ nedarí - Škriniar, Pavel, 1979-
Riziko v problematike dôchodkového sporenia. Výhodnosť účasti v 2. pilieri. Rizika pre týchto sporiteľov. Zbrane dôchodcovských správcovských spoločností na udržanie si klientely. Predpovedanie budúcnosti závisí od minulého vývoja. Analýza výhodnosti a nevýhodnosti.