Podmienky vstupu zahraničných investorov do čínskej ekonomiky - Lacek, Dušan
Investičné stimuly pre zahraničných investorov v Číne. Kam smerujú zahraničné investície. Postup vstupu podniku so zahraničnou kapitálovou účasťou na čínsky trh.