Tvorba cien v kontexte regulácie sieťových odvetví - Fendeková, Eleonora, 1952-
Problematika cenovej regulácie na trhu sieťových odvetví. Všeobecná charakteristika princípov regulácie sieťových odvetví. Legislatívne a metodologické aspekty regulácie trhu sieťových odvetví. Prezentácia typových modelov regulácie, ktoré generujú hranice pre maximálnu úroveň primeraného zisku regulovanej firmy na základe analýzy jej celkových nákladov. Model regulácie miery návratnosti investícií.